Kék hírek, bulvár

2008.03.08. 08:15

Baleset, lopások, őrizetbe vétel

Címkék#Bűnügyek

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen, aki tegnap (péntek) Kecskeméten, a Csepegi csárda előtt parkoló autóbuszból ellopott egy autós táskát, benne 250 ezer forint készpénzzel, mobiltelefonnal és személyes iratokkal. További rendőrségi hírek a megyéből:

Baon.hu


Lopás miatt folyik eljárás ismeretlen tettes ellen, aki tegnap az éjszakai órákban Kiskunfélegyházán a Kossuth Lajos utcai Petőfi Gépészeti Szakközépiskola számítógép terméből 3 darab TFT monitort lopott el. A bűncselekménnyel okozott kár 210 ezer forint.

A kunszentmiklósi rendőrök keresik azt az ismeretlen tettest, aki
csütörtökre virradóra a Szalkszentmárton és Dunavecse közötti optikai kábelt elvágta. A rongálással okozott kár 1 millió 200 ezer forint. 

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy 22 éves helyi lakost, aki
ellen a Bács-Kiskun Megyei Bíróság BV Csoportja elfogató parancsot
bocsátott ki.

Határrendészeti események:

Két szerb állampolgárt fordítottak vissza Tompán, mert kiderült, hogy ellenük Ausztria és Németország beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el. Hercegszántón egy horvát utazót fordítottak vissza, mert ellene hazánk beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el. Ugyanitt két szerbet nem léptettek be Magyarországra, mert nem volt érvényes vízumuk.

ellen, aki tegnap (péntek) Kecskeméten, a Csepegi csárda előtt parkoló

autóbuszból ellopott egy autós táskát, benne 250 ezer forint készpénzzel,

mobiltelefonnal és személyes iratokkal. További rendőrségi hírek a megyéből: Baon.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!