Kék hírek, bulvár

2007.11.13. 10:13

A tilos jelzés ellenére hajtott a vasúti kereszteződésbe

Címkék#balesetek

A tilos jelzés ellenére a vasúti kereszteződésbe hajtott és nekiütközött a félsorompó csapórúdjának egy pótkocsis teherautó november 8-án, a hajnali órákban a 44-es úton, Lakitelek külterületén.

Baon.hu

A feltehetően C3056HC rendszámú, bolgár felségjelzésű, Iveco vagy Man pótkocsis teherautót az eddigi ismeretek szerint egy bolgár állampolgár vezette. Tiszaug irányából halad Kecskemét felé, amikor a tilos jelzés ellenére a vasúti kereszteződésbe hajtott. Nekiütközött a félsorompó csapórúdjának, majd elhagyta a helyszínt.

A tehergépkocsi fülkéje kék színű, felépítménye fehér, dobozos jellegű. A baleset következtében feltehetően a fülke felett lévő légterelő jobb oldali része rongálódhatott.

A rendőrség várja azok jelentkezését, akik a balesetet látták vagy arról érdemi információval tudnak szolgálni (Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya: 76/ 484-684/35-24 -es mellék).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!