Ajánló

2023.12.03. 06:50

A hét ingatlana: legyen önellátó Kiskunfélegyházán!

Mit szólna egy önellátó vállalkozáshoz, amihez egy gyönyörű lakóingatlan és munkásszállás is tartozik? Kiskunfélegyházán kínálják eladásra ezt a mezőgazdasági nagyvállalkozást, ráadásnak még járműveket és rakodógépeket is kap az új tulaj. Ide tényleg csak beköltözni kell, minden adott, munkahely és otthon egyben!

Baon.hu

Kiskunfélegyháza mellett, az M5-ös autópályától 1 kilométerre mezőgazdasági nagyvállalkozás és lakóház, munkásszállás teljes berendezéssel, gépekkel, épületekkel, járművekkel, rakodógéppel eladó.

 

A birtok 2 hektár területű, melyen 20 éve működő, teljesen önellátó vállalkozás működik. Jelenleg zöldség (paradicsom, paprika, uborka), valamint gyümölcs (szőlő) termesztés folyok a melegházakban.

A birtok napelemes rendszerrel (pozitív energia mérleggel felszerelt), gépesített üvegházzal, fóliablokkal, fúrt kútról működő vízművel (vízlágyítóval, vízszűrő rendszerrel) üzemel.

 
 

Gyönyörű 2008-as építésű, 160 négyzetméteres, nappali + 3 szobás+ 2 teraszos családi házzal, mely teljes berendezésével, gépesítéssel, egyedi ide gyártott MÓRI bútorokkal eladó! A ház inverteres klímával, központi padlófűtéssel, teremgarázs nyárikonyhával, távirányítós ajtóval kialakított.

 

A birtokhoz tartozik egy régi 60 négyzetméteres parasztház, 16 négyzetméteres garázzsal, 24 négyzetméteres melléképülettel (műhely és raktár), munkásszállónak berendezve, valamint mellette egy új építésű szociális épület, konyhával, ebédlővel, öltöző, fürdő, WC helyiségekkel, garázsokkal.

 
 

A birtok jellemzői:

– ÜVEGHÁZ 4000 négyzetméter

– FÓLIA 2 db 3000 négyzetméter

– HŰTHETŐ KLÍMÁS RAKTÁR 70 négyzetméter

– KAZÁNHÁZ 3x1mW teljesítményű, PLC vezérlésű, biomassza fűtőanyaggal üzemel

– NAPELEM névleges teljesítmény 44 kW névleges teljesítménnyel

– SAJÁT KÚT (vízjogi engedéllyel) VÍZTISZTÍTÓ + VÍZLÁGYÍTÓ BERENDEZÉSSEL

– AUTÓMATA öntözőberendezés,

–PRÍVA típusú KLÍMA KOMPUTER vezérléssel

– RIASZTÓS KAMERA RENDSZER, TÁVFELÜGYELETTEL

A birtokkal együtt eladó (a vételár tartalmazza) 2 darab szállító jármű: IVECO hőszigetelt dobozos, illetve FIAT DUCATO és 1 darab MANITU rakodógép.[...]”

További házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!