Ingatlanajánló

2023.11.05. 11:20

Gondolkozzon nagyban, vegyen egy egész üdülőfalut!

Bács-Kiskun Megye szívében eladó ez a nem kevesebb, mint 23 ikerházból álló üdülőfalu. Az épületek 45-50 százalékos készültségi fokkal rendelkeznek és egyenként 300 négyzetméteresek. Tiszakécske többek között ismert jótékony hatású termálvizéről és hangulatos strandjáról is. Ha egy egész település hangulatához szeretne hozzájárulni, itt az idő, befejezheti az építkezést és számos családnak kínálhat kényelmet és kikapcsolódást.

Baon.hu

Bács-Kiskun Megye szívében, a Hungarikum Ligettől 10 percre közel 5 hektár belterületi fejlesztési terület ELADÓ!

 


A 2000-es években a tulajdonos megálmodott egy üdülőfalut, ahol kis és nagy családok gondtalanul pihenhetnek, kikapcsolódhatnak a Tisza közvetlen közelében. A település ismert többek között jótékony hatású termálvizéről és hangulatos strandjáról is.

A beruházás elkezdődött, majd nem valósult meg teljesen. 45-50 százalékos készültségi fokig felépült 23, egyenként 300 négyzetméteres ikerház, mely kényelmes pihenést biztosít a nyugalomra, kikapcsolódásra vágyóknak.

 
 

Önre vár a lehetőség, hogy befejezze az építkezést, és hozzájáruljon a település hangulatához.

Ha csak építési telket keres, akkor ez a belterületi fejlesztési terület jelenleg kevesebb, mint 9000 forint/ négyzetméteres áron az Öné lehet!! Ne hagyja ki!

Sok apró részlet, lehetőség rejlik ebben a projektben, de kérem, hogy hívjon, és a részleteket elmondom Önnek személyesen.[...]”

 

További házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!