A hét ingatlana

2022.12.18. 14:57

400 millióért eladó a Liza Aqua Hotel Lajosmizsén

Ha 3 csillagos wellnesshotelt szeretne a karácsonyfa alá, a Lajosmizsén kínált, 399 milliós ajánlat ideális lehet. Idézze fel a nyarat és nézzen szét a Liza Aqua Hotel fotóalbumában!

baon.hu
 

Eladó „Kecskeméttől északra, Budapest irányában Lajosmizsén, az M5-ös autópálya közelében, bejáratott, jól működő, Liza Aqua & Conference Hotel Superior! A 3 csillagos wellnesshotel, meghitt, nyugodt környezetben található, távol a város zajától, de jól megközelíthető helyen, tökéletes lehetőséget biztosítva a kikapcsolódásra, pihenésre. Az egyik meghatározó építészeti eleme a kastélyjelleg.

 

A szálloda mind a három szintjén kifejezetten ügyeltek a berendezések, bútorok, színek és formák összhangjára. 3 szinten 850 négyzetméteren várja vendégeit! A fürdőszobával felszerelt szobák praktikusak és otthonosak, melyek 40 főnek biztosítják a nyugodt pihenést. Az étterem 150 fő fogadására alkalmas, a konferenciaterem befogadóképessége 150 fő. Az alagsorban 90 négyzetméteres kis belső wellnessrészleg gondoskodik a zavartalan pihenésről, lelki-testi felüdülésről. Ez magába foglal egy 12 négyzetméteres jacuzzi-t, a finn és infraszaunát, továbbá a sószobát. Az alsó szinten helyezkedik el a most felújított, impozáns 100 négyzetméteres különterem, amely akár 70 fős rendezvények, továbbképzések tökéletes helyszínéül szolgálhat. A 140 négyzetméteres kültéri medence beépített bárral, élményelemekkel, továbbá grill kert is arra hivatott, hogy felejthetetlenné tegye az itt eltöltött napokat.

 

A strand körülbelül 350 fő befogadására alkalmas. Bővítési lehetőségként 20 szobás épület, 30 százalékos készenlétben várja a fejlesztőt! Továbbá a rendezvénytér felszereltsége 250 fős fix sátor, és 70 fő befogadására alkalmas borospince, mosdókkal, lugassal bármilyen rendezvény lebonyolítására tökéletes helyszín. Hatalmas parkoló 90 jármű befogadására képes. A Hotel céggel vagy cég nélkül is megvásárolható! Amennyiben cég nélkül szeretné megvásárolni az ár egyéni megállapodás kérdése! [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!