Hírek

2012.08.24. 11:54

Véget ér a nyári menetrend a MÁV-nál

Visszaáll a vonatok közlekedésében a nyári menetrendet megelőző, megszokott közlekedési rend hétfővel - tájékoztatott a MÁV-Start pénteken.

MTI

A vasúttársaság közölte: a változások elsősorban a balatoni vonatokat érintik, az utazási igényekhez igazodva a nyár végétől már kevesebb szerelvényt indítanak a tóhoz. A tapasztalatok alapján azonban ősszel is kedvelt kerékpáros célpont a Balaton, így továbbra is közlekednek a tó körüli nagy befogadóképességű és felújított kerékpárszállító kocsik.

A közlemény szerint szintén augusztus 27-én lép életbe az éves menetrend módosítása, amely lehetőséget ad a vasúttársaságnak, hogy átvezesse menetrendjébe az aktuális változásokat.

A további csatlakozási lehetőségek biztosítása, a hivatás- és a diákforgalom, illetve az év közben felmerült regionális utasigények megfelelőbb kiszolgálása érdekében változások lesznek a Budapest-Nagykanizsa-Gyékényes, a Gyékényes-Pécs, a Vác-Diósjenő-Balassagyarmat, a Hatvan-Somoskőújfalu, a Debrecen-Sáránd-Nagykereki, a Debrecen-Tiszalök, a Mezőtúr-Battonya, a Cegléd-Szeged és a Kiskunfélegyháza-Szentes-Orosháza vonalon.

A hétfőn életbe lépő változásokról az utasok a www.mav-start.hu oldalon tájékozódhatnak, illetve a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon, a 06-(40)494949-es telefonszámon is kaphatnak bővebb felvilágosítást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!