Hírek

2012.08.12. 19:19

Orbán Viktor gratulált a magyar olimpikonoknak

Orbán Viktor levélben gratulált vasárnap a magyar olimpiai csapat nagyszerű helytállásához - tájékoztatta a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-t.

mti

Havasi Bertalan közölte, hogy a kormányfő Borkai Zsoltnak, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének címezte levelét, melyben kifejtette: mi, magyarok az olimpiai mozgalomban annak újjászületése óta figyelemre méltó szerepet játszunk. A múltból hozott jó hírnév és érdemek azonban csak annyit érnek, amennyit hozzátesznek a mai utódok. S mint azt az egész világ láthatta, vannak méltó, nagyszerű utódok - fogalmazott Orbán Viktor.
   
"A magyar csapat minden tagjának, sportolóknak, edzőknek, sportvezetőknek, az egészségügyi stáb, valamint az iroda dolgozóinak szívből gratulálunk" - írta a miniszterelnök, aki levelét úgy zárta: "Széchenyi óta tudjuk, Magyarország nem volt, hanem lesz. Büszkék vagyunk Önökre. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!"
   

Havasi Bertalan tájékoztatása szerint Orbán Viktor Borkai Zsoltnak "a világ tetejére" címezte az olimpikonoknak gratuláló, vasárnap elküldött levelét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!