Hírek

2012.08.12. 11:25

A kézisek és női öttusázók szereplése lehet a csattanó

A férfi kézilabda-válogatott bronzmérkőzésen lép pályára, míg Kovács Sarolta és Tóth Adrienn a női öttusázók versenyében harcol majd a dobogóért a londoni olimpia zárónapján, vasárnap.

mti

Mocsai Lajos együttese óriási csatában, egy góllal kapott ki a svédektől a pénteki elődöntőben, ám még így is maradt esélye arra, hogy a férfi szakág történetében először felállhasson az ötkarikás játékok dobogójára. Igaz, ehhez nagy bravúrra lesz szüksége, mivel a helyosztón azzal a horvát együttessel mérkőzik majd meg, amely a csoportküzdelmek során hét góllal legyőzte.
   
Az öttusázók női versenyében mindkét magyarnak van esélye a kiemelkedő szereplésre, Kovács Sarolta világbajnokságon, míg Tóth Adrienn Európa-bajnokságon volt második tavaly. Ahhoz azonban, hogy olimpiai dobogóra álljanak, vagy pontszerző helyen végezzenek, mindkettejüknek csúcsformában kell teljesíteniük a napot.
   

A címvédő férfi vízilabdázók számára az ötödik hely lesz a tét a spanyolok ellen, míg Kovács Attila az utolsó atlétikai számban, maratonin rajtol, Parti András pedig a hegyikerékpárosok között szerepel majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!