Hírek

2012.04.10. 11:35

Paulo Sousa bocsánatot kért a lefejelt újságírótól

A Videoton vezetőedzője a Nemzeti Sport újságíróját fejelte le egy barátságos focimeccsen. Borbola Bence elégtételt akart, megkapta.

MTI

Jogerősen megszüntette az eljárást a bíróság a Borbola Bence kontra Paulo Sousa "fejelési ügyben", miután a Videoton FC portugál vezetőedzője a zárt ajtók mögött lezajlott személyes meghallgatáson elismerte tettét, bocsánatot kért és kezet fogott a Nemzeti Sport újságírójával.

Eredetileg nyilvános bírósági tárgyalást hirdetett kedd délelőttre Szekeres Mónika bírónő, ám a trénert képviselő ügyvédek kérésének helyt adva személyes meghallgatást tartott.    

Egy órával később előbb Paulo Sousa, majd Borbola Bence is elhagyta a tárgyalótermet. Utóbbi annyit mondott: "nem volt más célom, csak az, hogy elismerje és a szemembe mondja, megbánta tettét. Ez megtörtént, úgyhogy részemről lezárva az ügy!" A portugál edző nem nyilatkozott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!