Hírek

2012.04.02. 09:07

Mégis van Schmitt-ügy – rendkívüli frakcióülést tart a Fidesz

Rendkívüli frakcióülést tartanak 9 órától a Fideszben, melyen minden képviselőnek kötelező a megjelenés – Lázár János frakcióvezető aláírással ilyen tartalmú sms-t kapott tegnap késő este minden fideszes parlamenti képviselő - írja a nol.hu.

nol.hu

A Népszabadság által megkérdezett fideszes képviselők reggel – konkrét információ hiányában – találgattak: "lehet, hogy Orbán Viktor miniszterelnök ad tájékoztatást Schmitt Pál köztársasági elnökkel kapcsolatosan". "Lehet, hogy Schmitt Pál az őt megválasztó képviselők előtt is magyarázatot ad arra, miért nem mondott le", "lehet, hogy Schmitt Pál le fog mondani, és az őt megválasztó képviselők előtt jelenti be: ezt kezdeményezi az Országgyűlésnél" – vélelmezte az egyik fideszes honatya. Egy biztos: a rendkívüli frakcióülésen a Schmitt-ügy lesz napirenden.

A rendkívüli ülés mindenképpen fordulat: tegnap délutan a Fidesz sajtóosztálya és a KDNP az MTI-nek is megerősítették: a hétfő délelőtti, 10 órakor kezdődő frakcióülésen nem lesz napirenden a Schmitt-ügy. 

nol.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!