Hírek

2011.09.17. 11:41

Orbán Viktor ismét a Facebookon üzent

A kormány senkit sem hagy az út szélén, megvédi a lakáshiteleseket az eurózóna válságától. Orbán Viktor erről a Facebookon szombaton megjelent videoüzenetében beszélt, amelyben kiemelte azt is, hogy az őszi parlamenti ülésszakban izgalmas és fontos vitákra, döntésekre kerül majd sor.

MTI

A kormányfő facebookos üzenetében azt mondta: Magyarország ma nagyon fontos időszakot él meg, olyat, "amikor minden korábbinál fontosabb, hogy kiálljunk egymásért, egymás mellett és kiálljunk Magyarországért". Az első "euróválság-hullámok" már elérték Magyarországot, és lesznek még újabbak, mert a válság újabb és újabb hullámai nem állnak meg az ország határainál - tette hozzá.
   
"Nagyon sok magyar család feje fölött veszélybe került a fedél, sok százezren, mintegy egymilliónyian vannak Magyarországon, akik devizahiteleket vettek föl (...), ami mögé a lakásukat tolták be, ajánlották föl fedezetként. Ők most nagyon nehéz helyzetben vannak" - fogalmazott.


   
Orbán Viktor hangsúlyozta: a magyar ember számára a lakás, a saját otthon, a család biztos fészke a legfontosabb dolog. "Ezért is vagyunk mi, magyarok hajlandóak arra, hogy többet dolgozzunk, ha kell megfeszüljünk ezért".

"Önálló otthon, saját lakás, szabad élet. Ez csak együtt lehetséges. Ezért segítséget kell nyújtanunk a devizahiteleseknek" - hangsúlyozta. Mint mondta, újabb és újabb lépéseket tesznek annak érdekében, hogy mindenki talpra tudjon állni, talpon tudjon maradni, és senki se veszítse el a fedelet maga és családja feje fölül.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!