Hírek

2011.09.28. 15:17

Orbán a termőföldről: Miféle ember az, aki eladja a saját anyját?

Címkék#Live Videó

A pénzvilág után a diktatúra és bankárkorszak által megtépázott mezőgazdaságot is újra kell szabályozni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök.

BAMA

A pénzvilág után a mezőgazdaságot is újra kell szabályozni, hiszen egy piac szabályok nélkül nem piac többé – jelentette ki Orbán Viktor az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK) megnyitóján. A miniszterelnök hozzátette: a diktatúra évtizedei után az elmúlt húsz év bankárkorszaka óriási károkat okozott a mezőgazdasági termelőknek, a pénzvilág pedig egyre inkább elszakadt a realitástól. A mezőgazdasági termelés viszont a valóság tiszteletére tanítja meg az embert.

A miniszterelnök hangsúlyozta, az Alaptörvénybe bekerült a magyar termőföld védelme is, a magyar termőföld mindig is sokat jelentett az itt élőknek, ezért is szükséges a védelme. "Miféle ember is az, aki eladja a saját anyját?" – idézi a kormányfő szavait összefoglalójában a vg.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!