Hírek

2011.09.19. 09:10

Elásva találtak a kamaszfiú áldozatára

Egy 15 éves kisteleki fiút gyanúsít a rendőrség azzal, hogy megölt és elásott egy 41 éves nőt. Beismerte, intim viszonyt folytattak, egy vita hevében folytotta meg.

MTI

Szenti Szabolcs közlése szerint a sértettet először eltűntként kereste a rendőrség, miután bejelentés érkezett, hogy otthonából ismeretlen helyre távozott. Holttestét szombaton Kistelek külterületén, egy tanyán találták meg elásva – mondta a százados.

A rendőrség emberölés bűntette miatt indított nyomozást. A helyszíni szemle és az adatgyűjtés eredményeként azonnal a rendőrség látókörébe került a fiú, aki a kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy a sértettel egy ideje intim viszonyt folytatott. Az eltűnése napján is találkoztak, majd egy vita hevében megfojtotta a nőt. A holttestet a tanya udvarán elásta, majd a nyomokat szénával takarta el – közölte a szóvivő.

A kisteleki fiút a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!