Hírek

2011.04.24. 11:02

Hatvanhat sérült egyetlen nap alatt a magyar utakon

Az elmúlt 24 órában 54 közúti baleset történt, de szerencsére egy sem volt halálos kimenetelű.

MTI

Az elmúlt 24 órában összesen 54 közúti közlekedési baleset történt, halálos áldozatot egy sem követelt. 17 baleset súlyos, 37 pedig könnyű sérüléssel járt, ezeken felül 66 személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt. A közúti ellenőrzések során 91 esetben színeződött el a szonda.


Torlódás a határátkelőknél

A rendőrség az eddigi tapasztalatok szerint azt közölte, hogy több határátkelőn is kialakulhat torlódás húsvétvasárnap és hétfőn. Tompán a visszautazó vendégmunkások várhatóan április 25-én a kora délutáni óráktól az esti órákig okoznak a belépő forgalomban egy, legfeljebb két órás fennakadást. A rendőrség alternatív útvonalnak a 8-18 óra között nyitva tartó Bácsalmás közúti határátkelőhelyet ajánlja.

Csongrád megyében a röszkei határátkelőnél lehet várakozásra számítani. Itt alternatív útvonalnak a 8-18 óra között nyitva tartó Tiszasziget határátkelőhelyet ajánlják. Nagylaknál a húsvéti időszakra vonatkozó kamionstop miatt alakulhat ki legfeljebb két órás várakozás a teherforgalomban mindkét irányban, Ártándnál szintén a teherjárművek számíthatnak 30-60 perces torlódásra. S

zabolcs-Szatmár-Bereg megyében az ukrán határszakaszon a legnagyobb fennakadás Záhony közúti határátkelőhelyen várható. Kilépő irányban a várakozási időt növelheti, hogy április 21-26. között a hazatérő, mikrobusszal közlekedő ukrán állampolgárok részéről intenzív forgalom várható a rendőrség szerint. A személyforgalomban közlekedőknek a záhonyi forgalomtorlódás elkerüléséhez alternatív útvonalnak a 7-19 óra között nyitva tartó Barabás határátkelőhelyet és a 8-16 óra között nyitva tartó lónyai átkelőt ajánlják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!