Hírek

2010.07.09. 13:11

A polip spanyol, a papagáj holland sikert tippel

Paul, a jóspolip szerint Spanyolország nyeri a döntőt, míg Mani, a szingapúri papagáj a hollandok sikerére tippel.

bama (Forrás: MTI)

A németországi Oberhausenben található óceanáriumban lakó Paul eddig tévedhetetlennek bizonyult: helyesen voksolt a Nationalelf összes dél-afrikai mérkőzésére, bár a spanyolok ellen elveszített elődöntő után a német szurkolók legszívesebben megsütötték volna a nyolclábú állatot. A Szingapúrban élő papagáj, Mani nem ért egyet a polippal, szerinte ugyanis a hollandok győznek a fináléban.

A polip pénteken megtippelte a bronzmérkőzés eredményét is, és ezúttal a németek győzelmét valószínűsítette. Gondozói mindig előkészítik az összecsapásokon játszó országok zászlóival díszített etetőket, s amelyik dobozból Paul elveszi az eleséget, az a gárda nyer az adott találkozón.

A Szingapúrban élő papagáj, Mani nem ért egyet a polippal, szerinte ugyanis a hollandok győznek a fináléban. A madár ugyancsak pénteken "adta le voksát". Tulajdonosa két olyan kártyát mutatott fel Maninak, amelynek hátoldalán a két nemzeti lobogó volt látható, s a papagáj a németalföldi zászlóval díszített lapot választotta. A 13 éves madár egy helyi jós tulajdonában van, aki 10 szingapúri dollárért bárkinek elárulja jövőjét. Megtippelte a bronzmérkőzés eredményét is, és ő is német győzelmet jósolt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!