Hírek

2010.05.07. 07:40

Gyurcsány ütközetet akar provokálni - Megáll a toll a kezében

Wéber Attila szerint Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök nemrég közzétett tanulmányának célja, hogy még az önkormányzati választás előtt kiprovokálja az MSZP tisztújítását. Az InfoRádió Aréna című műsorában a szociológus úgy vélte, nem lesz abszolút győztese a Gyurcsány-Mesterházy szocialista hatalmi harcnak

InfoRádió

Gyurcsány Ferenc azzal, hogy nyilvánosságra hozta az MSZP-ről szóló tanulmányát, ütközetet akart provokálni, méghozzá a minél előbbi totális tisztújítást a párton belül - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Wéber Attila, aki szerint a volt miniszterelnök kenyértörésre akarja vinni a kérdést.

A szociológus úgy véli, Gyurcsány Ferenc mindenképpen az önkormányzati választások előtt lebonyolított teljes tisztújítást akar, hangoztatva, hogy az elmúlt nyolc év kudarcában résztvevő politikusoknak - beleértve magát is - kollektíven vissza kell lépniük.

A cikk itt folytatódik, lapozzon

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!