Hírek

2010.04.11. 23:26

Vona: Az MSZP koporsójába még nem vertük be az utolsó szöget

A nemzeti áttörés napja a mai – mondta Vona Gábor, a Jobbik elnöke a választás eredményeit értékelve.

Világgazdaság Online

Nagy nehezen sikerült megismerni az eredményt, az utolsó nap olyan, mint a Gyurcsány-Bajnai korszak volt. Ilyen még Botswanában sem fordult volna elő – mondta Vona Gábor.

A Jobbik totális ellenszélben megduplázta szavazói számát. A párt folyamatosan tud erősödni – mondta. "Szerettük volna megelőzni az MSZP-t, de a párt elleni rágalomhadjárat eltántorított sokakat." A pártelnök továbbra is azt hangoztatta: a magyarok kétharmada jobbikos, csak még nem mindenki tud róla.

"A nulláról indulva 2 év alatt közel egymillió ember támogatását szerezte meg a párt. A nemzeti áttörés napja a mai. A nemzeti tankönyvekben így fog szerepelni. Ilyen áttörést még senki nem érte el. A Jobbik áttörésével véget ért az elmúlt 20 év" - szögezte le.

Az SZDSZ-t és az MDF-et végleg eltávolítottuk a magyar közéletből. Az MSZP koporsójába még nem vertük be az utolsó szöget, de hónapok, évek múlva erre is sor kerül. Magyarország a magyaroké, és ez mindörökké így marad - zárta szavait a pártelnök. Vona Gábor az Adjon az Isten! köszöntéssel kezdte és fejezte be beszédét, amire a szimpatizánsok a Szebb jövőt! rigmussal válaszoltak.

A Himnusz és a Székely Himnusz közös eléneklésével ért véget a rendezvény. Majd a Vesszen Trianon és a Budaházy-Budaházy felkiáltást skandálták a párt hívei. A rendezvény éjfélkor a Szkítia koncertjével folytatódik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!