Hírek

2010.04.27. 15:15

Molnár: Nem vagyok politikai prostituált!

Nem vagyok politikai prostituált. 17 év Fidesz-tagság után nem tervezek belépni másik pártba– jelentette ki Molnár Oszkár arra a kérdésre, tervezi-e, hogy belép a Jobbikba. Azt ugyanakkor elismerte, hogy sok mindenben egyetért a radikális párttal.

Hiradó.hu

Edelény polgármestere a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában elmondta: egy nappal azután, hogy jelöltként nyilvántartásba vették, jelezte: szünetelteti tagságát, azonban a helyi alapszervezet arról értesítette, hogy kizárták.

Molnár Oszkár elismerte, hogy a kampányban fogalmazhatott volna finomabban. De szerinte csak a médiának köszönhető, hogy rasszistának tartják, a magyar médiát ugyanis csak az érdekli, hogy őt kinyúvasszák, keresztre feszítsék – fogalmazott az edelényi polgármester.

Arra a felvetésre, hogy korábban azt ígérte: ha nem győz az első fordulóban, visszalép a fideszes jelölt javára, ám mégsem tette ezt, azt mondta: valójában arra gondolt, hogy mindezt csak akkor teszi meg, ha erre a mandátumra szüksége lesz a Fidesznek a kormányalakításhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!