Hírek

2009.11.10. 09:58

Íme, a világ legjobb munkahelyei!

Google, PricewaterhouseCoopers és Microsoft: ez a három cég vezeti a világ legjobb munkáltatóinak toplistáját, amelyet első alkalommal állított össze a munkáltatói márkákkal foglalkozó, stockholmi székhelyű Universum.

Világgazdaság Online

A lista közel 120 ezer közgazdász és üzleti tárgyakat hallgató egyetemista megkérdezésével állt össze, akik felsorolták azokat az „álommunkahelyeket”, ahol a legszívesebben dolgoznának. Az Universum a felmérést az Egyesült Államokban, Japánban, Kínában, Németországban, Franciaországban, Nagy-Britanniában, Olaszországban, Oroszországban, Spanyolországban, Kanadában és Indiában tanuló hallgatók körében végezte.

Szilágyi G. Andrea, a lista második helyén szereplő PricewaterhouseCoopers budapesti irodájának HR vezetője az elismerés kapcsán elmondta:

"Egy olyan időszakban, amikor sok szervezet egyre kevesebb figyelmet fordít a humán kérdésekre, különösen fontos ez az eredmény. Elismerése annak, hogy a PwC világszerte számos szakmai továbbképzési programot és nemzetközi karrierlehetőséget kínál munkatársai számára, ezáltal segítve őket abban, hogy elérhessék a bennük rejlő lehetőségek maximumát. Előkelő helyezésünk annak is bizonyítéka, hogy az egyetemisták tisztában vannak azzal, hogy a PricewaterhouseCoopers-nél dinamikus és barátságos csapat dolgozik, professzionális körülmények között."

A dobogós helyezést elért cégek:

1. Google
2. PricewaterhouseCoopers
3. Microsoft

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!