Hírek

2009.11.27. 17:37

Budapest Airport: Felelőtlenség ebben a helyzetben sztrájkolni

A Budapest Airport szóvivője a Világgazdaság Online-nak cáfolta, hogy megvonnák a cafeteriát a sztrájkolni készülő reptéri dolgozóktól.

Világgazdaság Online

"Nem akarjuk megvonni a cafeteriát a reptéri dolgozóktól, ezt csak a szakszervezet magyarázza bele a cég által kiadott körlevél állításába" - mondta a Világgazdaság Online-nak Hardy Mihály, a Budapest Airport vállalati kapcsolatok igazgatója, korábbi cikkünkre reagálva.

"Egyszerűen arról van szó, hogy a szakszervezet ezzel mentegeti a lelkiismeretét, hiszen már sztrájkra készülnek" - tette hozzá Hardy Mihály, aki szerint ha a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) ismerné a gazdaság helyzetét Európában, akkor tisztában lennének a légiközlekedési cégek nehéz helyzetével.

"Minden hónapban csődbe megy egy légitársaság, ebben a helyzetben a teljes magyar légiforgalmi szakmával szemben felelőtlenség és könnyelműség sztrájkot szervezni" - emelte ki a Hardy.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!