Hírek

2009.08.17. 10:55

Új pártot hoz létre Magyar Bálint? - Már ma üléseznek

E percben tartják alakuló ülésüket egy pesti étteremben azok a liberálisok, akik egy új szervezetet kívánnak létrehozni, mert nincsenek megelégedve a Retkes Attila vezette "új" SZDSZ irányvonalával - tudta meg a hvg.hu. A találkozó kezdeményezője Magyar Bálint volt.

hvg.hu

Megbízható forrásból a hvg.hu úgy értesült: augusztus 17-én új szabadelvű polgári egyesület  alakul Budapesten. A portál értesülése szerint az alapítók egyelőre csak egyesületet hoznak létre, amely a későbbiekben egy párt csírája lehet.

Magyar Bálint a hvg.hu kérdésére annyit leszögezett: „Nem leszek új liberális párt vezetője”. Az egyesület alapítására vonatkozó kérdést azonban nem kívánta kommentálni.

„Meglepetéssel hallom, nem hiszem, hogy igaz” – kommentálta Horn Gábor az információt, hogy Magyar Bálint egyesületet/pártot alapít. „Amíg van SZDSZ, addig nem tartanám tisztességesnek, hogy belekezdjek egy másik liberális párt létrehozásába” – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!