Hírek

2009.08.18. 11:58

Új csatornát vezet be a BBC Európában és a Közel-Keleten

A BBC Worldwide Channels a mai napon bejelentette, hogy új márkanév bevezetését tervezi a szórakoztató műsorokat sugárzó csatornája, a BBC Prime helyett. 2009 novemberétől az új arculattal jelentkező pán-regionális csatorna BBC Entertainment néven működik tovább. A csatorna továbbra is a BBC és más angliai produkciós irodák által készített vígjátékokat, sorozatokat és könnyű szórakoztató műsorokat sugároz európai és közel-keleti nézői számára.

VG Online

Az 1995-ben debütált BBC Prime jelenleg Európa és a Közel-Kelet 12 millió háztartásában fogható. Az arculatváltás célja, hogy a BBC csatornák továbbra is a legjobb minőséget biztosítsák nézői számára. Az új néven jelentkező csatorna a BBC Entertainment díjnyertes arculatával jelenik meg a képernyőn, mintegy 800 órányi új műsorral.

A csatorna novemberben induló új sorozatai között a nézők megtalálhatják a This Life +10-et, valamint a Russell T. Davies által jegyzett öt részes Mine all Mine-t, míg a vígjáték-sorozatok közül a Lead Balloon második évadját és a The Omid Djalili Show-t tekinthetik meg. A csatorna fő műsoridőn kívül dokumentumfilmekkel, életmód- és gyermekműsorokkal is jelentkezik majd, valamint tovább folytatja a már régóta futó, népszerű sorozatok – így az Eastenders, a Holby City és a Casualty – vetítését is.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!