Hírek

2009.05.09. 17:44

Bundesliga - Gomez-Wolfsburg 4-1, élesedik a küzdelem az élen

MTI

A listavezető VfL Wolfsburg súlyos vereséget szenvedett a VfB Stuttgart otthonában a német labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának szombati játéknapján, így három körrel a zárás előtt szinte megjósolhatatlan, melyik csapat nyeri idén a Bundesligát. A házigazdák mind a négy gólját a parádés napot kifogó Mario Gomez szerezte. Ugyan a vendégek továbbra is a tabella élén állnak, de már csak jobb gólkülönbségüknek köszönthetően, a címvédő Bayern München ugyanis magabiztos győzelmet aratott a Cottbus otthonában, így pontszámban beérte őket.

Az éllovas duót mindössze egy pont hátránnyal követi Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC, amely szombaton hazai pályán nyert a kiesés elöl menekülő Bochum ellen - a magyar futballista végig a pályán volt -, de a Stuttgart is csupán két ponttal leszakadva áll a negyedik helyen. A Hajnal Tamással felálló Borussia Dortmund Dárdaiékhoz hasonlóan sikeres napot zárt: a sereghajtó Karlsruhét kiütve szerezte meg a három pontot. Hajnalt a 68. percben lecserélték. Eredmények:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!