Hírek

2009.04.29. 12:27

Nem született gól Barcelonában

A Chelsea 0-0-ás döntetlent ért el a Barcelona vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

MTI

A Chelsea tökéletesen szervezett védelme miatt nem tudott érvényesülni a katalánok kreatív futballja, így az első félidőben egyik kapu sem forgott igazán veszélyben. A folytatásra sem változott a játék képe, a vendégeknek tökéletesen megfelelt az eredmény, így keveset kockáztattak, míg a Barcelona nem találta riválisa ellenszerét.

A hajrára már fokozódott a hazaiak fölénye, s egyre több helyzetet dolgoztak ki, azonban nem sikerült betalálniuk, így a Chelsea várhatja kedvezőbb helyzetből a jövő szerdai visszavágót. A Stamford Bridge-n nem léphet majd pályára Carlos Puyol, a Barcelona védője, ugyanis ezúttal sárga lapot kapott, így eltiltását fogja tölteni a párharc második felvonásán.

Amennyiben a Kékek hazai pályán kiharcolják a továbbjutást, akkor biztosan angol döntő lesz, ugyanis a másik ágon az Arsenal és a Manchester United találkozik egymással.

BL, elődöntő, első mérkőzés:
FC Barcelona (spanyol)-Chelsea (angol) (0-0)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!