Hírek

2009.04.15. 08:20

Nem akar a titkosszolgálatnál dolgozni?

Dennis Blair amerikai nemzeti hírszerzési igazgató nyári munkát ajánl az idén a diákoknak: kémtanoncot játszhatnak két hétig.

MTI - BAMA

A Blair felügyelete alá tartozó titkosszolgálatok helyi idő szerint kedden tették közzé felhívásukat, amely szerint harminc fiatalt várnak nyári gyakornoknak - idézi a BAMA a távirati irodát.

Az alkalmazás feltétele az amerikai állampolgárság, s a betöltött 21. életév. Elvárják tőlük azt is, hogy okosak és motiváltak legyenek, jó tanulmányi eredményekkel kell rendelkezniük, és át kell esniük egy biztonsági ellenőrzésen is.

A szerencsés kiválasztottak konferenciákon vesznek majd részt, tanulmányutakat tesznek kormányzati hivatalokban és hírszerzési munkát végeznek a hírszerző közösségből kiválasztott elemzők felügyelete alatt - ígérte a felhívás.

A kémtanoncoknak szállást és étkezést, munkaeszközöket biztosítanak, útiköltségeiket fizetik és még ezer dolláros fizetség is üti majd a markukat

MTI - BAMA -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!