Hírek

2009.04.07. 13:27

Egy nap alatt két motoros baleset ugyanott

Huszonnégy óra alatt egy halálos és egy könnyebb sérüléssel végződő motoros baleset is történt a 76-os főútnak ugyanazon a kanyargós útszakaszán a hét végén Zalában.

BAMA

Az alsónemesapáti elágazó közelében szombaton délután gyorshajtás miatt szenvedett halálos balesetet egy motoros, akinek járműve darabokra törve felrobbant, majd kiégett.

Vasárnap ugyanitt könnyebb sérülést szenvedett egy motoros, aki a kanyarban megcsúszva a vízelvezető árokba hajtott.

A rendőrség szombaton azt közölte az MTI-vel, hogy egy motorját vezető férfi akkor még ismeretlen okból frontálisan összeütközött egy szemből érkező személygépkocsival. A sajtóügyeletes a részletekről szólva hétfőn elmondta: a 41 éves motoros feltehetően a sebesség túllépése miatt a jobbra ívelő útkanyarulatban áttért a menetirány szerinti bal oldalra, úgy ütközött össze a személyautóval, amelynek sofőrje és három utasa könnyű sérüléseket szenvedett.

Az MTI úgy tudja, hogy a motort vezető férfi egy másik megyében dolgozott rendőrként, a baleset idején mintegy 150 kilométeres sebességgel haladhatott.

A tragédia helyszínétől alig néhány méterre egy nappal később egy 34 éves zalaegerszegi motoros szenvedett balesetet. A balra ívelő kanyarban megcsúszott motorjával, a padkára hajtott, majd a vízelvezető árokba borulva állt meg, de őt csak könnyebb sérülésekkel kellett ellátni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!