Hírek

2009.04.22. 21:43

A Milan egy ötöst rúgott a gálameccsen

Az AC Milan 5-2-re győzött a magyar labdarúgó ligaválogatott ellen a Puskás Ferenc Stadionban, szerdán.

MTI

 A 18 ezer néző előtt megrendezett találkozón a magyarok szereztek vezetést Rajczi Péter góljával, majd az igencsak kényelmesen futballozó olasz gárda az aranylabdás Kaká révén egyenlített a szünet előtt.

A második félidő kezdetén egy másik korábbi aranylabdás, az ukrán Andrij Sevcsenko révén jutottak előnyhöz a vendégek, de a csereként beállt Tököli Attila ismét egyenlített.

Sevcsenko újabb góljára már nem érkezett válasz, sőt a három csapattal összesen négyszer Bajnokok Ligája-győztes Clarence Seedorf, továbbá Tabare Viudez fölényessé tették a Milan-sikert. A hosszabbításban egy szurkoló futott a pályára, de a biztonságiak hamar leteperték a földre, majd kivezették a játéktérről.

Eredmény: Ligaválogatott-AC Milan (olasz) 2-5 (1-1)
Puskás Ferenc Stadion, 18 ezer néző, v.: Konrad Plautz (osztrák) gólszerzők: Rajczi (7.), Tököli (56.), illetve Kaká (37.), Sevcsenko (47., 63.), Seedorf (73.), Viudez (85.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!