Hírek

2009.01.19. 11:05

Vallott a csepeli gyújtogató

Vallomást tett a 33 autó felgyújtásával vádolt csepeli férfi, aki szórakozásból gyújtotta fel mások tulajdonát.

Forrás: csepel.info

Ma hajnalban a Csepeli Rendőrkapitányság munkatársai újabb bűncselekmény előkészülete közben elfogták a csepeli sorozat-gépkocsigyújtogatással alaposan gyanúsítható A. Attila 31 éves csepeli lakost. A férfit őrizetbe vették, és azonnal megkezdték kihallgatását.

[caption id="" align="alignleft" width="359"] A 33 autó felgyújtására különösebb indokot nem említett
[/caption]

A. Attila beismerő vallomást tett. Rendőrségi forrásaink emlékeztettek arra, hogy szeptember 22. óta a XXI. kerületben a gyújtogatások következtében 33 gépkocsi vált a lángok martalékává, illetve rongálódott meg. Mint megtudtuk, A. Attilát akkor fogták el, amikor - hasonlóan a szombat éjszakai akcióhoz - ismét Csepel központjának egyik közterületén arra készült, hogy személyautót lobbantson lángra. A bűncselekmény-sorozat részleteinek vizsgálatát, a gyújtogatással gyanúsított A. Attila kihallgatását a férfi őrizetbe vétele mellett folytatják.

Sajtóértesülések szerint a 33 autó felgyújtására különösebb indokot nem említett a büntetlen előéletű 31 éves csepeli lakos, csupán szórakozni vágyott. A rendőrök ezért igazságügyi elmeorvos szakértőt is kirendelnek a férfi beszámíthatóságának megállapítására.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!