Hírek

2009.01.26. 15:01

Újra edzésben Tomas Rosicky

Egyéves kényszerszünetnek véget vetve a múlt héten elkezdte az egyéni edzéseket Tomas Rosicky, az Arsenal tavaly januárban megsérült, cseh válogatott labdarúgója. A hírt Pavel Paska, a középpályás ügynöke jelentette be vasárnap Rosicky honlapján.

mti

„Ez újabb pozitív változás a helyzetében, egyúttal pedig remény arra, hogy a nehéz időszak véget ér” – fogalmazott Paska. Rosicky egy éve, a Newcastle United elleni Angol Kupa-mérkőzésen  szenvedett térdízületi sérülést, azóta kétszer – május 14-én  Nagy-Britanniában, majd november 10-én Németországban – megműtötték. A 28 esztendős futballista mostanáig 68 alkalommal szerepelt a  cseh nemzeti együttesben úgy, hogy egyebek között a nyári Európa-bajnokságot is ki kellett hagynia. Petr Rada szövetségi kapitány novemberben optimistán nyilatkozott a kilátásokat illetően. Amint azt elmondta, bízik abban, hogy Rosicky ott lesz a csapatában a szlovének elleni, márciusi világbajnoki selejtezőn.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!