Hírek

2009.01.26. 09:32

Tovább esett a kiskereskedelmi forgalom

A kiskereskedelmi forgalom volumene - a naptárhatástól megtisztított adatok alapján - 2008 novemberében 2 százalékkal, az első tizenegy hónapban 1,9 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakitól

BAMA

A kiskereskedelmi forgalom volumene - a naptárhatástól megtisztított adatok alapján - 2008 novemberében 2 százalékkal, az első tizenegy hónapban 1,9 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakitól - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn.

A szezonális és naptárhatástól megtisztított adatok szerint a kiskereskedelmi eladások volumene 0,4 százalékkal mérséklődött az előző havihoz képest. A kiskereskedelmi forgalom a naptárhatástól megtisztított adatok alapján októberben 1,4 százalékkal, az első tíz hónapban 1,9 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakitól, míg szezonálisan és naptárhatástól megtisztítva 0,1 százalékkal mérséklődött az előző hónaphoz képest.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!