Hírek

2009.01.02. 10:24

Öt ember vesztette életét kihűlés miatt

Karácsony és szilveszter között öt férfi holttestét találták meg Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, valamennyien kihűlés miatt vesztették életüket

BAMA

Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, szilveszterkor Nagykállóban egy 73 éves helybeli férfi holttestét találták meg az utcán. Nyíregyházán az elsődleges orvosi vélemény szerint már hat napja meghalt fűtetlen lakásában az a 63 éves férfi, akire rokonai bukkantak rá. A Nyíregyháza melletti Nagycserkeszen a mezőőr fedezte fel egy 73 éves, Hajdú-Bihar megyében eltűnt férfi holttestét. Mindhárom esetben a bűncselekményt kizárta az orvosi szakvélemény.

A rendőrségi szóvivő emlékeztetett arra, hogy közvetlenül karácsony után vasárnap Tiborszálláson egy 48 éves férfi fagyott meg, hétfőn pedig a szomszédos Nagyecseden egy fűtetlen asztalosműhelyben bukkantak rá egy 66 éves férfi kihűlt holttestére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!