Hírek

2009.01.09. 12:07

Nem akar vallani a kézenlőtt férfi

Megtagadta a vallomástételt az a férfi, aki a gyanú szerint szerdán egy csepeli iskolában lelőtte az intézmény igazgatóját és annak helyettesét. Tettestársát, a gazdasági igazgatót a nyomozók többször kihallgatták – mondta Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője. Az őrizetbe vett két férfi előzetes letartóztatásáról pénteken dönt a bíróság.

mti

Tafferner szerint a megsérült K. Tamás altatásos műtéten esett át, és amikor kihallgatható állapotba került, megtagadta a vallomástételt. Arra a kérdésre, hogy a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított, 52 éves férfi milyen minősítésben dolgozott az intézményben, a BRFK szóvivője úgy válaszolt: az alapítványi iskolában segédtanári beosztásban volt alkalmazva. Kijelentette, hogy a férfi nem volt tagja egyetlen vagyonvédelmi kamarának sem, és fegyveres testület tagja sem volt. A rendőrség még vizsgálja a bűncselekmény során használt PA63 típusú fegyver eredetét, amit a helyszínen hagytak.

A kettős gyilkosság másik gyanúsítottját, D. Gábor 36 éves gazdasági igazgatót a rendőrség már többször kihallgatta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!