Hírek

2009.01.27. 14:33

Megvertek egy gimnazistát a karancslapujtői iskolában

A fiú társaival együtt saját iskolájáról tartott prezentációt, amikor szóváltásba keveredett egy helyi tanulóval, aki bátyjait hívta segítségül.

BAMA

Hétfőn a szünetben tört ki a veszekedés a 17 éves gimnazista és az iskola egyik, 15 éves diákja között. Utóbbi nem hagyta annyiban a dolgot, behívta az iskolába 21 és 17 éves bátyjait. A 17 éves rokon az iskolába érve a lépcsőházban elszámoltatta a vendégdiákokat, hangos szóváltás alakult ki köztük, majd úgy ütötte arcul a gimnazistát, hogy az csonttöréses sérülést szenvedett. A rendőrség szóvivője elmondta: egy tanárnő eredménytelenül próbált közbelépni. A 17 éves karancslapujtői fiú ellen súlyos testi sértés miatt indult eljárás.

A négy gimnazista azért érkezett az általános iskolába, hogy prezentációs órát tartson, megismertesse saját iskolájukat, és felkeltse a végzősök érdeklődését a gimnáziumi tanulmányok iránt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!