Hírek

2009.01.06. 15:32

Megkéri végre barátnője kezét Vilmos herceg?

Feltűnő változás történt Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kate Middleton üdülési terveiben.

BAMA

Az eredeti várakozások szerint az idén 27 éves Vilmos – Károly és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, aki apja után a második a brit trónöröklési sorban – az újév első napjaiban alpesi sítúrára utazott volna a vele egyidős Kate-tel.

A legnagyobb brit bulvárlap, a The Sun értesülése szerint azonban a fiatal herceg és barátnője ehelyett a skóciai Birkhallban, Károly egyik téli rezidenciáján tűnt fel apja és annak felesége, Kamilla társaságában.
Ez az első eset, hogy Vilmos tartósabb üdülésre magával vitte apjához Kate-et, és ez „bizony okozott valamelyes izgalmat”. Az üdülési terv módosítása nyomán ismét megindulnak a spekulációk az idei eljegyzéssel kapcsolatban.

A bejelentés eddig rendre elmaradt, sőt két éve arra a sokkoló hírre ébredtek az alattvalók, hogy a pár útjai különváltak. A szakítás állítólagos oka az volt, hogy Kate már a házasságot szorgalmazta, ám szőke hercege akkor még nem érezte úgy, hogy ennek eljött az ideje.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!