Hírek

2009.01.04. 13:00

Mégis készül mozifilm a Jóbarátokból?

Bár évről évre felröppen a hír, hogy mozifilm készül a népszerű sorozatból, a Jóbarátokból, ezt eddig a gyártó, a Warner Brothers folyton cáfolta. Ezúttal azonban a cáfolat elmaradt, így a rajongók okkal bizakodhatnak: végre egy nagyjátékfilm hosszúságában élvezhetik a New York-i fiatalok vicces ballépéseit.

Europress

[caption id="" align="alignright" width="234"] Jennifer Aniston és Owen Wilson. Kasszát robbantottak Amerikában. FOTÓ: AFP
[/caption]Jennifer Aniston, aki Rachael Greent alakítja a 2004-ben véget ért vígjátéksorozatban, egy amerikai lapnak adott interjúban örömmel kommentálta a pletykát: „Ha tényleg meg akarjuk csinálni, akkor jó lenne mielőbb elkezdeni a forgatást. Legalábbis azelőtt, hogy öreg és ráncos jó barátokká válunk.”

Az ötlethiányban szenvedő amerikai filmiparban bevált receptnek számít egy sorozatból filmet készíteni, gondoljunk csak az olyan kasszasikerekre, mint a Szex és New York, az X-akták, ráadásul elkészült a 24 egész estés változata is. Jennifer Anistonnal megéri forgatni: kiderült, hogy Owen Wilsonnal készített új filmje lenyomta exférje, Brad Pitt karácsonyi premierjét. A Marley and Me ugyanis 14,6 millió dollárt (kb. 2,7 milliárd forintot) hozott az első héten, míg a Brad Pitt főszereplésével készült Benjamin Button különös élete csak 11,8 milliót (kb. 2,2 milliárd forintot).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!