Hírek

2009.01.18. 10:56

Megéri lokálpatriótának lenni!

A pék, aki a szomszédos városokban terjeszti az áruját, vagy a két megyeszékhely között ingázó építési vállalkozó ezer szállal kötődik a közvetlen környezetéhez. Helyi partnerekkel, helyi hivatalokkal és helyi ügyfelekkel egyeztet nap, mint nap, ezek a beszélgetések pedig jelentősen felhizlalhatják a telefonszámlát.

(x)

  

Különösen a néhány fős vállalkozásokra jellemző, hogy üzleti tevékenységük során megmaradnak saját régiójukban, legfeljebb a szomszédos megyékben próbálnak terjeszkedni. Ezek a cégek általában kis költségvetéssel működnek, így az egyre növekvő közüzemi díjak és közterhek mellett minden megtakarításra szükségük van.
Ezekben az esetekben jelenthet megoldást a Pannon PartnerRégió szolgáltatása, mellyel a helyben tevékenykedő kis- és középvállalkozások csökkenthetik telefonszámlájukat.

„Bár borainkat az egész országban, sőt külföldön is forgalmazzuk, kommunikációs költségeink jelentős része helyi hívásokból fakad – mondta el dr. Lőrincz György, az egri St. Andrea pincészet borásza. Minden nap akár órák hosszat egyeztetek telefonon a partnereinkkel, így nem mindegy, mennyibe kerül egy-egy telefonhívás.”

A PartnerRégió szolgáltatás havi bruttó 480 forintos megrendelése esetén 25 százalék kedvezménnyel hívhatók egy adott régióból a Pannonos előfizetők, függetlenül tartózkodási helyüktől. Ha a PartnerRégió a hívott félnek is aktiválva van és választott régiójuk megegyezik, a percdíj feleződik.

A gyakorlatban egy olyan egri vállalkozó számára, aki üzleti ügyeinek és telefonhívásainak lebonyolítását szinte csak az észak-alföldi régióból kezdeményezi, a PartnerRégió szolgáltatás havidíja az igénybe vett tarifacsomagtól függően akár már havi egy órányi beszélgetésnél megtérül. Ha pedig két, azonos régióban tevékenykedő partner rendeli meg a PartnerRégió szolgáltatást, a havidíj akár már félórányi telefonos egyeztetés után kifizetődik.

Bővebb információ: www.pannon.hu/uzleti

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!