Hírek

2009.01.12. 17:58

Lisztes a szezon végéig a Hansa Rostocké

Az orvosi vizsgálat után Lisztes Krisztián a szezon végéig a német másodosztályban szereplő Hansa Rostock labdarúgócsapatához szerződött.

mti

A 32 éves, 49-szeres válogatott futballista a pepsifoci.hu című internetes honlapon elmondta, hogy rövid időre hazatér Magyarországra és reményei szerint szerdán már a családjával együtt  utazik vissza Németországba.

„Ugyan éppen, hogy belecsöppentem a felkészülésbe, megpróbálom  minél előbb beverekedni magam a kezdőbe” - mondta Lisztes. „Nem  tudom, hogy a rajton számít-e rám Dieter Eilts, mindenesetre  beszélgetésünk azt sejteti, idővel mindenképpen a kezdők között  kaphatok szerepet. Eilts egyébként azt is várja tőlem, hogy a pályán kívül segítsem munkáját, tapasztalatommal egyfajta vezére legyek a  keret fiatalabb labdarúgóinak.”

Lisztes korábban egy csapatban játszott a rostockiak  vezetőedzőjével. A magyar játékos a VfB Stuttgart, a Werder Bremen  és a Borussia Mönchengladbach együtteseiben szerepelt  Németországban, az őszi idényben a Soproni Liga sereghajtójánál, a REAC-nál játszott.

Az orvosi vizsgálat után Lisztes Krisztián a szezon végéig a német másodosztályban szereplő Hansa Rostock labdarúgócsapatához szerződött. mti -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!