Hírek

2009.01.28. 11:25

Két gólt vágott a magyar légiós Angliában

Priskin Tamás csereként beállva két gólt szerzett, s csapata, a Watford így magabiztosan győzött a Burnley ellen az angol labdarúgó másodosztály keddi játéknapján.

BAMA

A válogatott támadó a klub honlapja szerint a 76. percben lépett pályára, majd két perccel később be is talált a vendégek kapujába, s ezzel tulajdonképpen eldöntette az addig 1-0-ra álló meccset. A táblázaton jóval a Watford előtt álló Burnley számára Priskin adta meg a kegyelemdöfést is, ugyanis a 94. percben a saját térfeléről indulva lőtt szép gólt. A riválisnál Király Gábort nem nevezték.

A fordulóban - a bajnokság honlapja alapján - bemutatkozott a Blackpoolnak kölcsönadott Németh Krisztián is, akit a második félidőben cseréltek be az egyébként 3-0-ra elveszített Queens Park Rangers elleni találkozón.A Plymouthban légióskodó Tímár Krisztián szintén csere volt kedden, s ő is vesztes meccsen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!