Hírek

2009.01.11. 10:12

Jön a csúcsrangadó, megtorpant a Liverpool

Óriási esélyt szalasztott el a vasárnapi Manchester United-Chelsea mérkőzés előtt a Liverpool, azzal, hogy nem tudott nyerni a Stoke City otthonában. Győzelmével megerősíthette volna helyét a tabella élén, különösen, hogy vasárnap a két fő üldözője (Manchester United, Chelsea) közül egyik, esetleg mindkettő pontokat veszíthet.

BAMA

Premier League, 21. forduló

Stoke City-Liverpool 0-0

A Stoke-Liverpool találkozón a hazaiaknak is voltak helyzeteik, különösen az olykor furcsa dolgokat produkáló Reina kapus hibáiból. A hajrában azonban a Liverpool két kapufát is lőtt, Gerrard előbb szabadrúgásból, majd szorongatott helyzetből a tizenhatoson belülről is a lécet találta el, így maradt a gól nélküli döntetlen.

Middlesbrough-Sunderland 1-1 (1-0)
Gól: Alves (45.) ill. Jones (82.)

A Fülöp Mártonnal a kapuban felálló Sunderland a Middlesbrough otthonában lépett pályára az angol bajnokság huszonegyedik fordulójában. Alfonso Alves góljával a Middlesbrough szerzett vezetést az első félidő hajrájában, de a Sunderland Jones góljával a nyolcvankettedik percben egyenlített, így Fülöpék egy ponttal utazhattak haza. Halmosi Péter ezúttal az utolsó tíz percre állt be a Hull City csapatába, ám ő sem tudta megakadályozni csapata 2-0-ás vereségét az Everton otthonában.


Aston Villa-West Bromwich Albion 2-1 (2-0)
Gól: Davies (18.), Carson (41., öngól) ill. Morrison (49.)

Everton-Hull City 2-0 (2-0)
Gól: Fellaini (18.), Arteta (45.)

Newcastle United-West Ham United 2-2 (1-1)
Gól: Owen (19.), Carroll (78.) ill. Bellamy (29.), Cole (55.)

Arsenal-Bolton Wanderers 1-0 (0-0)
Gól: Bendtner (84.)

A rossz időjárási körülmények miatt a Fulham-Blackburn és a Portsmouth-Manchester City összecsapásokat el kellett halasztani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!