Hírek

2009.01.29. 06:20

Jacksonnak ismét bíróságra kell járnia

Michael Jackson Thriller című számához annak idején John Landis készített klipet. A rendező most beperelte a popsztárt.

Europress

Az 1983-as Thriller videójának rendezője, John Landis azt nem nézte jó szemmel, hogy a háta mögött musicalt készítenek klipjéből, ezért perelte be Michael Jacksont. Az popsztár több klipjén kívül a Blues Brothers című filmeket készítő rendező a napokban fordult a Los Angeles-i bírósághoz nyilvánvalóan azért, mert őt kihagyták a projektből. A rendező az évtizedekkel ezelőtt kelt szerződésre hivatkozik, amely szerint a Thriller-klipből, valamit a forgatásról készült dokumentumfilmből származó összes bevétel fele őt illeti meg.

A Thrillerből készült Broadway-musical elkészítésének ötlete James Nederlander producer nevéhez fűződik, és a történet színpadra adaptálásának munkálatai már el is kezdődtek. A musical a videó horrorsztorijára épül, a színpadi változathoz a Thriller és az Off the Wall című album számait használják fel. A darab elkészítésében Michael Jackson is részt vesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!