Hírek

2009.01.10. 08:50

Gyurcsány mellett Orbánnal is találkozik az IMF-vezér

A kedden Magyarországra érkező IMF-vezérigazgató a miniszterelnök mellett a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjével is tárgyal majd.

VGO - MTI-Eco

Gyurcsány Ferenc mellett Orbán Viktor Fidesz-elnökkel is találkozik a Nemzetközi Valutalaap (IMF) vezérigazgatója, aki kedden érkezik Magyarországra. A washingtoni székhelyű Nemzetközi Valutaalap (IMF) pénteki közleménye szerint Dominique Strauss-Kahn Budapesten egyeztetni fog „a nemzetközi gazdasági környezetről, valamint Magyarországnak az IMF által támogatott gazdasági programban elért haladásáról”.

Az már korábban kiderült, hogy az IMF vezetője a kormányfő mellett Veres János pénzügyminiszterrel és Simor Andrással, az MNB vezetőjével tárgyal majd. Továbbá törvényhozók egy csoportjával, továbbá a magyar közélet néhány kiemelkedő képviselőjével is találkozik. Dominique Strauss-Kahn az IMF vezérigazgatójaként első ízben tesz látogatást Budapesten - közölte a Valutaalap.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!