Hírek

2009.01.16. 18:04

Fidesz: kudarcra van ítélve Magyarország a kormánnyal

„Csak jobboldali, majd pedig nemzeti egység létrehozásával érhető el a teljes változás, így aki nem a jobboldali egységre szavaz, az a változás lehetőségét kockáztatja” – hangoztatta pénteken Orbán Viktor.

BAMA

A Fidesz elnöke pártjának a Magyarország többre képes című vitasorozatának első rendezvényén szerint a jelenlegi kormánnyal Magyarország újabb és újabb kudarcokra van ítélve. „Május elejére készül el a Fidesz európai parlamenti választási programja, amely a párt korábban elfogadott Erős Magyarország című alapprogramjára is épít” – jelentette ki Schmitt Pál. Az EP-képviselő úgy vélte, nagy a tétje a júniusi európai parlamenti választásnak, mivel legkésőbb kilenc hónapra rá Magyarországon parlamenti választásokat tartanak, és „talán háromfordulós lesz az országgyűlési választás, amelynek első fordulója ez”. 

Édes és keserű pirula is lesz

„Lesz édes és lesz keserű pirula ebben a dobozban” – mondta Gyurcsány Ferenc az MSZP pénteki frakcióülése előtt, utalva a válság miatt a közeljövőben meghozandó intézkedésekre. Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője közölte: a január 29-ei rendkívüli parlamenti ülésre nem kívánnak költségvetés-módosítást beterjeszteni, a lényeg most az, hogy át tudják-e rendezni év közben az adórendszert.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!