Hírek

2009.01.26. 13:39

Ferencváros elindította a változás évét

A Fidesz szerint Ferencváros elindította a változás évét, az emberek azt üzenték a vasárnapi időközi választáson, hogy alkalmatlannak tartják a jelenlegi kormányt

BAMA

A Fidesz szerint Ferencváros elindította a változás évét, az emberek azt üzenték a vasárnapi időközi választáson, hogy alkalmatlannak tartják a jelenlegi kormányt arra, hogy kivezesse az országot a válságból - mondta Bácskai János, a Fidesz-KDNP jelöltjeként parlamenti mandátumot szerző politikus hétfői sajtótájékoztatóján.

Bácskai János szerint az eredmény egyértelműen azt jelenti, hogy Ferencváros elindította a változás évét, és bizonyosan számítanak az országban máshol is arra, hogy hasonló eredmények fognak születni akár időközi választásokon, akár az európai parlamenti választáson.

Úgy vélte, hogy rá leadott 60 százalék feletti szavazatarány egyrészt visszaigazolja a közvélemény-kutatások adatait, másrészt jelzi, hogy az emberek döntő többsége azt szeretné, ha véget érne a kormány vesszőfutása, ha változás lenne az országban, és ezt a változást a Fideszre bíznák.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!