Hírek

2009.01.15. 06:10

Fapados lehet a negyedik magyarországi mobilszolgáltató

A DreamCom Távközlési Kft. lehet a befutó a negyedik mobilszolgáltató frekvenciájára kiírt pályázaton. Sajtóértesülések szerint ugyanis a szakmai szempontok alapján az Externet és a Telekom 4 által alapított cég szerezte a legtöbb pontot az értékelés során a beérkezett pályázatok közül.

N. M.

Márton György, a pályázatokat elbíráló Nemzeti Hírközlési Hatóság szóvivője ugyanakkor érdeklődésünkre elmondta: az eljárás még folyamatban van, így nem is született meg a döntés, olyannyira, hogy még az eredményhirdetés időpontját sem tudják megmondani.

Neumann Péter, a DreamCom ügyvezetője korábban kifejtette: a lehetséges célcsoportok közül a rosszul ellátott területeken élők, az idősebbek, a nyugdíjasok soraiból kerülhetnek ki még új ügyfelek, így cégük rájuk fókuszálna. Egy másik pályázó, a MobiNet Távközlési Projekt Kft. szintén a költségérzékeny fogyasztókra hajtana a fapados modelljével: olcsó, egyszerű, alapszolgáltatásokra koncentráló megoldást kínálna az ügyfeleknek. A másik két induló a pályázaton a Digi Távközlési és Szolgáltatási Kft., illetve az Invitel Távközlési Zrt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!