Hírek

2009.01.07. 14:00

Beckham életében még nem edzett ilyen keményen

Olyan keményen életében még sehol sem edzett David Beckham, mint most az AC Milanban. A világszerte leghíresebb angol labdarúgónak számító játékos erről azt követően beszélt, hogy bemutatkozott az olasz élcsapatnál, ahová jelenlegi klubja, a Los Angeles Galaxy engedélyével szerződött két hónapra, március elejéig, amikor is vissza kell térnie Amerikába.

mti

– Nyugodtan megvallhatom, hogy pályafutásom eddigi évei alatt egyik csapatomnál, sem a Real Madridnál, sem előtte a Manchester Unitednél nem dolgoztattak meg annyira, mint az itáliai klubnál. Ez nekem nagyon jól jön, mert hiszem, hogy az elvégzett munka mindig meghozza gyümölcsét – értékelte első olaszországi napjait Beckham, aki kedden Dubajban debütált az AC Milan futballistájaként a német Hamburg elleni előkészületi meccsen. Ezt 1-1-es döntetlent követő büntetőpárbajban nyerte meg a milánói együttes. – Elégedett vagyok a bemutatkozásommal, azzal együtt is, hogy előző nap kisebb izomsérülést szenvedtem – tette hozzá a futballista, aki vasárnap várhatóan lehetőséget kap Carlo Ancelotti vezetőedzőtől az AC Milanban az AS Roma elleni olasz bajnoki rangadón is. Bár valószínűleg csak csereként jut szóhoz.

Ancelotti maga is dicsérte Beckhamet: – Nagyon jó benyomást tett rám, dinamikus és intelligens játékos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!