Hírek

2009.01.26. 08:48

Az MSZP gratulált Bácskai Jánosnak

Az MSZP gratulál Bácskai Jánosnak, a Fidesz jelöltjének a IX. kerületi időközi parlamenti képviselő-választáson elért győzelméhez

BAMA

Az MSZP gratulál Bácskai Jánosnak, a Fidesz jelöltjének a IX. kerületi időközi parlamenti képviselő-választáson elért győzelméhez - mondta Burány Sándor, az MSZP fővárosi elnöke vasárnap este az MTI-nek. A politikus szerint pártja kampánya jól sikerült a második forduló előtt.

Az MSZP azt kívánja a megválasztott képviselőnek, hogy szakszerű munkával dolgozzon az Országgyűlésben a ferencvárosiakért - fogalmazott Burány Sándor. A pártvezető úgy vélte, az MSZP az első fordulóhoz képest jelentősen gyarapítani tudta szavazatainak számát, a kampány második félideje ebből a szempontból jól sikerült.

Sajnos, a nagy különbséget ezzel a hajrával sem tudtuk behozni - tette hozzá.Burány Sándor nem kívánta kommentálni a ferencvárosi választási bizottság azon határozatát, miszerint választási alapelvet sértett az MSZP, mert a korábbi eltiltások ellenére sem vett le a honlapjáról két, a Fideszt sértő állítást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!