Hírek

2009.01.11. 14:39

A Honvéd tökéletes mérleggel a 8 között

A vendéglátó Olympic Nice (16-6) és a négyesen belüli legfőbb rivális görög Glyfada (10-7) legyőzését követően vasárnap a leggyengébb ellenfelet, a brit West London Penguint 24-6-ra verte a Honvéd női vízilabdacsapata a BEK franciaországi selejtezőcsoportjában, így százszázalékos összteljesítménnyel, csoportelsőként masírozott be a legjobb nyolc közé.

mti

Női BEK, csoportselejtező a 8 közé jutásért, 3. játéknap:

Domino Honvéd-West London Penguin 24-6 (5-0, 4-2, 8-1, 7-3)

A magyar góldobók: Valkai Á., Menczinger K., Kisteleki D. 4-4, Kotsidou, Tóth I. 3-3, Péteri, Pardo, Györe 2-2

A magyar bajnokcsapat könnyed játékkal, a tudáskülönbséget is híven tükröző különbséggel győzte le a szigetországiakat, s - amint  az Novák Ferenc szakosztály-igazgató beszámolójából kiderült - különösen a harmadik negyedben tartott látványos bemutatót a szép  pólóból Györe Lajos együttese. A Honvéd a várhatóan kedden tartandó sorsoláskor ismerheti meg következő ellenfelét a Bajnokcsapatok Európa Kupájában, amelyben  innentől már nem csoportokban, hanem párokban, oda-vissza alapon, kieséses rendszerben folytatódik a versengés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!