Hírek

2009.01.08. 11:13

A filmvilág hírei

A mai hírekben olvashatnak Kate Winslet szerepátéléséről, és hogy ki a legszexisebb sztár Angliában.

BAMA

Kate Winslet kidobta a taccsot

Mindig is mélyen átélt alakításairól volt híres Kate Winslet, de azért annyira még soha lényegült át az adott karakterré, mint legújabb filmje, A szabadság útjai forgatásán. Az egyik legnehezebb jelenet felvételénél nem tudott magán uralkodni, és kidobta a taccsot. – Tudom, hogy furán hangzik, de hirtelen annyira ideges lettem, hogy öklendezni kezdtem – meséli a színésznő. – Szerencsére a stáb tagjai nem vették rossz néven, mert ők is átérezték a helyzet drámaiságát. Szerencsére nem maradt benne a filmben.

A kritikusok az egekig magasztalják A szabadság útjait, amelyben Winslet újra együtt játszik Leonardo DiCaprióval. A történet az ötvenes évekbeli Amerikában játszódik. A két sztár középosztálybeli házaspárt alakít, akik szeretnének szakítani monoton életükkel, ám kiderül, hogy erre rámehet a házasságuk.
(Revolutionary Road – hazai bemutató: 2009. január 22.)
 
 A Transformers sztárja a legszexisebb

A Transformers-filmek női főszereplője, Megan Fox nyerte el a legszexisebb sztár kitüntető címét Angliában. A Daily Star című lap 5000 olvasót kérdezett meg, és a Tennessee államból származó szépség lett a favorit. Érdekes, hogy az idén 40 éves Jennifer Aniston meg tudta szerezni a kitüntető második helyet, a harmadik pedig Jessica Alba lett.

– Az csak egy dolog, hogy a férfiak szexinek tartanak – mondja a 22 éves Megan, a hamarosan a mozikba kerülő Transformers: A bukottak bosszúja. – De az már nem semmi, hogy a nőknek is én tetszem a legjobban. Számomra ez az igazi elismerés! (Transformers: Revenge of the Fallen – hazai bemutató: 2009. június) 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!