Hírek

2008.12.17. 12:25

Eduardo az Arsenal fakóban teszteli a lábát

A horvát válogatott és az Arsenal csatára súlyos balesete után tíz hónappal kedden ismét pályára lépett. Egyelőre az Arsenal tartalékjátékosai között kapott helyet.

BAMA

Eduardo da Silva idén februárban, a Birmingham elleni bajnokin szenvedett brutális sérülést, a sípcsontja eltört és a bokaszalagja is elszakadt egy durva belépő során – írja a SamsungSport. A támadó felépülése több mint fél évet vett igénybe, és Silva csak most, tíz hónappal az eset után jelentkezett játékra – á egyelőre csak az Arsenal tartalékjátékosai között. A brazil származású csatár a Portsmouth elleni összecsapás első félidejében jutott szóhoz, majd combizomsérülése miatt lecserélték.

„Nagyon boldog vagyok, hogy tíz hónap után végre ismét játszhattam. Remélem, hamarosan újabb meccsek követik a mostanit, és a következő alkalommal már végig tudom játszani a találkozót. A mostani sérülés nem komoly, két hét múlva már ismét a pályán leszek. Igyekeztem elfelejteni minden rosszat, ami történt az életemben. Brazíliában nagyon sokat segítettek a barátaim és a családom, köszönettel tartozok nekik az elmúlt hónapokért. Most minél több mérkőzésre van szükségem, és ha minden rendben megy a tartalékoknál, akkor két-három hét múlva az első csapatban is szerepet kaphatok. Úgy akarok játszani, mint a sérülésem előtt, de talán még annál is jobban megy majd a játék – nyilatkozta Eduardo da Silva.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!