Hírek

2008.12.20. 12:21

A Telki Edzőcentrum: az ünnepek alatt is dolgoznak

Szombatra eredményesen értek véget a tárgyalások, így elhárult minden átmeneti akadály a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) telki edzőcentrumának építkezése elől.

mti

Az MLSZ közleménye szerint a munkálatok gőzerővel folytatódnak, a kivitelező Gropius Zrt. szombaton is mintegy 80-100 emberével végezte az aktuális feladatokat. Köszönhetően a vitás kérdések rendezésének, az eredeti ígéretek szerint tavaszra - a mindkét fél által megerősített időpontban, április elején - sor kerülhet a közel 3 milliárd forintos költséggel épülő világszínvonalú komplexum átadására. Az avató ünnepséget május 2-ra tervezik, Michel Platini UEFA-elnök részvételével.

„Tisztáztuk a vitatott ügyeket, s úgy álltunk fel a tárgyalóasztaltól, hogy nincs akadálya a további közös munkának” - mondta az MLSZ honlapjának Csáktornyai Gyula, a Gropius Zrt. vezérigazgatója. „Kisteleki István, az MLSZ elnöke kőkemény, de sportszerű partner, a szigorú feltételekkel rögzített megállapodásunk értelmében mi mindent elkövetünk, hogy a továbbiakban semmiféle fennakadás ne legyen az együttműködésben. Már szombaton javában zajlik az építkezés, s az ünnepek alatt is csak minimális leállások lesznek. A pályák füvesítése kitűnően sikerült, a legközelebbi feladatunk a világítórendszerek, valamint az utak kialakítása, s január közepén kezdődhetnek a további kertészeti munkák is.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!